Can't open serial


#1

I keep trying Zerynth with every update, hoping it improves. Sadly they still have not fixed the basics with the serial console.
I am not sure why this is taking so long to fix. But now its totally broke.
When using a ESP32 its common to leave the Console open. It makes sense then that when you upload your code the IDE should temproarily close that connection download the firmware, then re-open the connection. I just tried r2.0.11-p01 and when I click open console I get this.

 8 2016 00:22:57
rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0x00
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:2
load:0x3fff0008,len:8
load:0x3fff0010,len:2020
load:0x40078000,len:9068
load:0x40080000,len:252
entry 0x40080034
----------------
Lost connection!
----------------


Yet, if I close their console and open my own Tera Term, I get this, which is correct for what I flashed it with. :

ets Jun  8 2016 00:22:57

rst:0x1 (POWERON_RESET),boot:0x13 (SPI_FAST_FLASH_BOOT)
configsip: 0, SPIWP:0x00
clk_drv:0x00,q_drv:0x00,d_drv:0x00,cs0_drv:0x00,hd_drv:0x00,wp_drv:0x00
mode:DIO, clock div:2
load:0x3fff0008,len:8
load:0x3fff0010,len:2020
load:0x40078000,len:9068
load:0x40080000,len:252
entry 0x40080034
ÿCreating Access Point…
Access Point started!
192.168.4.1 255.255.255.0 192.168.4.1 24:0A:C4:11:42:21
192.168.4.1 255.255.255.0 192.168.4.1 24:0A:C4:11:42:21
192.168.4.1 255.255.255.0 192.168.4.1 24:0A:C4:11:42:21
192.168.4.1 255.255.255.0 192.168.4.1 24:0A:C4:11:42:21


So on this latest version, not only have they not fixed the disconnect on download, but its totaly broke now.